Sugeng Natal. Mugi-mugi saged dados Juara AFF Suzuki Cup 2010.


Sugeng Natal kanggo para sadulur Indonesia ing tanah jawa lan pulau liyane. Uga kanggo para sadulur ing Suriname. Mugi Gusti tansah paring berkah dumateng kita sadaya. Lan ugi dumateng Timnas PSSI saengga saged dados Juara AFF Suzuki Cup 2010.

Berkah Dalem.
.

11 comments:

Anonymous said...

mantab...mugi-mugi enggal jaya kemawon...
”LINK SERBA SERBI”

”LINK SERBA SERBI”

Reinier Eureka said...

Assalamu alaikum dulurku wong jowo ing panggone suriname, aku fiqi saka jawa timur, indonesia, aku kagum sampeyan kabeh tasek saget / iso basa jawa, apa bener iki blog jawa ing panggone suriname, nek ana anak sampeyan sing gelem dadi kancaku facebook monggo di add reinier.khan@gmail.com

Anonymous said...

http://www.youtube.com/watch?v=uo2zbsJM-es

Anonymous said...

Aku yo melu seneng, soale wong jowo iso nyebar tekan suriname. Mugo2 diparingi sehat lan sukses ning suriname. Salam soko wong jowo sing isih urip ning tanah jowo.

Anonymous said...

Walah..."salam soko wong Jowo sing isih urip ning tanah Jowo"...Ana benere...nanging, sawangane kaya wong Jawa
bakal kabur sangka Jawa. Ora bisa tha!!
Awit kana pusate sangkane wongtuwaku, lebih 85 yuta!!!!
Ora akeh negara ing donya sing pendudukke saknegara
sakmono akehe. Iku mung suku Jawa ing pulo Jawa!

Adhewe ning Suriname melu bangga krungu kemajuane Indon.
Senajan isih berjuta-juta sing durung kopen. Pada sabar
wae...awit Indonesia ora mung siji, nanging lebih 17500
pulo2 lan pendudukke wae 240 yuta!!!
Indonesia, negeri yang luar biasa.

Adhewe Jawa Suriname, generasi 2 isih ana, nganti wis
teka generasi 6. Wis dadi wargane Suriname, tanpa owah
gingsir...tumpah darah kita!
Adhewe ayem lan tentrem, cukup ing sandang lan pangan.
Sing taksuwun sedulurku Jawa ing Jawa kabeh bakal ketekan rejeki..
Salam saka Suriname

Kata Mutiara Cinta said...

keren lah, apik tenan

danang tri wahyulianto said...

salam kejawen bapak ibu mugi senaoso tebih ing tanah kelahiran ning adat ketimuran tasik saget lestari

best camp btm said...

Prediksi Bola Malam ini Munchen Vs Madrid
http://bestcampbtm.blogspot.com/2014/04/prediksi-bola-malam-ini-munchen-vs.html

efendy said...

Seneng aku dulurku kabeh uripe podo makmur ring suriname salam kenal yo.... aku dewe wong jowo golek sandang pangan ring pulau bali .salam kanggo dulur d suriname "OJO LALI JAWANE"

Sunarto
Asli jowo wetan

tyan said...

Www.tokopembesarpenis.Com
Agen Pusat Penjualan Resmi Obat Pembesar Penis - Alat Pembesar Penis - Minyak Pembesar Penis, Dll...


Tersedia Juga :

Obat Kuat Sex Pria.
Obat Pembesar Penis.
Alat Pembesar Penis.
Minyak Pembesar Penis.
Alat Bantu Sex Pria.
Alat Bantu Sex Wanita.
Obat Pelangsing Badan.
Obat Penggemuk Badan.
Obat Penyubur Sperma.
Selaput Dara Buatan.
Pembesar Payudara.
Kesehatan Kecantikan.

Kepuasan Customer Adalah Perioritas Bagi Kami, Terima Kasih
Selamat Berbelanja.

tyan said...

Www.tokopembesarpenis.Com
Agen Pusat Penjualan Resmi Obat Pembesar Penis - Alat Pembesar Penis - Minyak Pembesar Penis, Dll...


Tersedia Juga :

Obat Kuat Sex Pria.
Obat Pembesar Penis.
Alat Pembesar Penis.
Minyak Pembesar Penis.
Alat Bantu Sex Pria.
Alat Bantu Sex Wanita.
Obat Pelangsing Badan.
Obat Penggemuk Badan.
Obat Penyubur Sperma.
Selaput Dara Buatan.
Pembesar Payudara.
Kesehatan Kecantikan.

Kepuasan Customer Adalah Perioritas Bagi Kami, Terima Kasih
Selamat Berbelanja.